araturi gradini craiova

Cine suntem noi

EZT este o societate din judetul Teleorman cu un capital 100% romanesc infiintata in 2018 care se ocupa de amenajarea spatiilor verzi dar si de sapaturi macanizate cum ar fi santuri pentru sisteme de irigatii subterane, santuri pentru lucrari de canalizare, fose septice si altele, in tot judetul Teleorman.

Echipa noastra de oameni profesionisti impreuna cu utilajele moderne de care compania noastra cu traditie in domeniu dispune, va ofera servicii de calitate, la preturi competitive.

Misiunea noastra

Dorim sa oferim clientilor nostri servicii de calitate, angajatilor cea mai buna pregatire si un mediu de lucru în care acestia sa exceleze, iar ceea ce va ramane in urma noastra sa fie recunoscut ani si ani de-a randul.

Inca din ziua cand firma noastra a fost infiintata, parerea dumneavostra despre noi a insemnat foarte mult. Am incercat sa nu dezamagim, am fost responsabili, corecti si am lasat in urma oameni multumiti, sperand ca cei cu care am colaborat sa revina alaturi de noi cand vor avea din nou nevoie. Ne dorim sa continuam alaturi de dumneavoastra de fiecare data cand va fi posibil si va multumim pentru increderea acordata.

Operativitate

Va punem la dispozitie o gama variata de servicii si o echipa de profesionisti capabili sa acorde consultanta pentru proiectul dvs.

Servicii personalizate

Avem servicii personalizate pentru orice tip de sapaturi sau araturi mecanizate, santuri in diferite tipuri de teren, de la sapaturi sau araturi in teren vegetal sau diverse alte tipuri de terasamente pana la sapaturi santuri in asfalt sau beton

Punctualitate.

Intra in legatura cu noi, iar unul dintre consultantii nostri iti va face o propunere si o oferta de pret pentru lucrarea sau tipul de servicii solicitate in cel mai scurt timp.

Servicii de gradinarit expert in Teleorman

Suna-ne acum si rezerva o echipa de doi gradinari complet echipati cu sediul in zona Rosiori de Vede. EZT presteaza urmatoarele servicii :

Hai sa facem cunostinta

Muncim din greu pentru a castiga increderea clientilor nostri, deoarece credem ca relatiile puternice si parteneriatele pe termen lung sunt fundamentale pentru succesul nostru sustinut. Trimiteti un mesaj pentru a obține mai multe informatii despre proiect.

  Echipamente pe care echipele de gradinarit le aduc cu noi

  Ne-am straduit întotdeauna sa oferim intretinere perfecta a gradinii exterioare si servicii excelente pentru clienti. Pe masura ce lucram cu unii dintre cei mai importanti experti in gradinarit din Teleorman, am reusit sa ne dezvoltam o reputatie despre care merita sa ne laudam. Toate echipele de gradinarit sunt bine pregatite si echipate cu tot ceea ce este necesar pentru a avea grija de gradina dumneavoastra. Iata cateva dintre uneltele si utilajele pe care gradinarii le aduc cu ei:

  Despre stilul nostru de lucru

  Ceva important în munca noastra este ca trimitem mereu o echipa gradinari pentru a oferi servicii rapide și eficiente. Am descoperit ca acesta este cel mai bun mod de a mentine clientii fericiti, deoarece nu le pierdem mult timp facand lucrari mici zile întregi. Mai mult decat atat, o echipa face intotdeauna o treaba mai buna decat un singur „lucrator”. Cu siguranta iti vor placea rezultatele pe care le-am obtinut in gradina ta.
  Avem echipe de gradinari experti localizati în diferite zone din tot judetul Teleorman. Acest lucru ne ofera posibilitatea de a servi clientilor din Teleorman rapid si eficient oricand au nevoie de noi.

  sapaturi teleorman

  Cele mai rezervate servicii